Atentie Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK
Fotocarte "De zi cu zi"

Fotocarte Selfie

Incepand de la 9.68 
(TVA inclus)
Adauga in wishlist
Numar de pagini: Intre 24-120
Costul afisat este pentru 24 pagini, dar customizarea permite pana la 120 pagini. Fiecare 8 extra pagini se vor taxa suplimentar.
Executie si livrare: Termenul de executie si livrare este maxim 7 zile lucratoare de la data comenzii

Descriere

Fotocartea "Selfie" este perfecta atunci cand doriti sa oferiti un cadou special unei persoane dragi. In zilele noastre selfie-urile sunt foarte populare si aduc cu ele o gramada de amintiri placute, care ar fi pacat sa se piarda si de aceea va oferim posibilitatea sa realizati o fotocarte in care puteti adauga toate aceste selfie-uri. Aceasta fotocarte are o paleta de culori pe nuante de galben, gri, alb si negru, alaturi de un design finut si discret. Creati aceasta fotocarte folosind aranjamentul propus de noi sau puteti crea propriul aranjament in functie de preferinte.


Indiferent de ce tema ati ales initial, aceasta se poate schimba si din aplicatie, in cazul in care considerati ca o alta se potriveste mult mai bine albumului pe care urmeaza sa-l creati.